به گزارش خبرگزاری مهر، حسین اسماعیلیان اظهار کرد: اکنون میزان ذخیره آب موجود در سدهای تامین آب مشهد شامل دوستی، طرق، ارداک و کارده کمتر از سه درصد است و فقط ۲۵ درصد از نیاز آبی شهر از این سدها و مابقی از منابع زیرزمینی تامین میشود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد افزود: هم اینک موجودی آب در سدهای مشهد ۳۵ میلیون متر مکعب است. سدهای کارده، ارداک و دوستی در مدار هستند، اما از سد طرق برداشتی صورت نمیگیرد و از مدار خارج شده است.
وی بیان کرد: در هفته جاری با کاهش گرمای هوا میزان افت مخازن سدها کاهش یافته است.
اسماعیلیان ادامه داد: هرچند که طبق پیشبینیها پاییز امسال میزان بارشها بیشتر از نرمال خواهد بود، اما میزان خشکسالی به حدی است که همچنان باید منابع موجود حفظ و مدیریت مصرف مورد توجه باشد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: در سیلاب اردیبهشت ۱۴۰۳ در مشهد حدود ۷۰ میلیون متر مکعب آب از طریق کشف رود خارج شد، اما امسال خوشبختانه سد «شوریجه» آماده آبگیری است و در صورت بروز بارشهای سیلابی، این آب ذخیره خواهد شد.


نظر شما